Arroz Con Coco (Kolumbijski Ryż Kokosowy)

Arroz Con Coco (Kolumbijski Ryż Kokosowy)
Arroz Con Coco (kolumbijski Ryż kokosowy) może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 1132 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Przepis ten zachwycił 156 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, sól koszerna, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ryż z kokosem i rodzynkami (Arroz con coco y Pasas), Arroz con Coco (kubański kokosowy Pudding ryżowy), oraz Ryż z kokosem i soczewicą (Arroz con Coco y Lentejas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko kokosowe w rondlu o grubym dnie 2 quart na dużym ogniu, aż się ugotuje. Zmniejszyć do średnio niskiej i gotować, mieszając często drewnianą łyżką, aż zredukowane do kilku łyżek (patrz uwaga powyżej). Nadal gotować, mieszając i zeskrobując stale, aż wybuchnie olej kokosowy i Kokosowe substancje stałe gotować do głębokiego, ciemnobrązowego, łącznie około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać ryż, cukier (mniej więcej do smaku) i sól. Zwiększyć ciepło do średniego i gotować, stale mieszając, aż ziarna ryżu zaczną się przeźroczyste i złote, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj rodzynki (jeśli używasz) i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4
Dodać wodę i wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, zmniejszyć do najniższego możliwego ustawienia, przykryć i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Wyjmij z ognia i pozostaw 15 minut dłużej. Puch widelcem i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn