Aromatyczne Wolno Pieczone Pomidory

Aromatyczne Wolno Pieczone Pomidory
Aromatyczne wolno pieczone pomidory to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, oregano, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powoli pieczone aromatyczne łopatka wieprzowa, Pomidory wolno pieczone, oraz Pomidory Wolno Pieczone.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce, podrzucając delikatnie do herbu. Ułóż pomidory, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Piecz w temperaturze 200 przez 7 i pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn