Aromatyczna Szynka Przyprawiona
Aromatyczna przyprawiona szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz około, wino, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Spróbuj Marokańsko-przyprawiony Indyk z aromatyczną pomarańczową patelnią Jus, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść gammon w dużym rondlu.
Dodaj wszystkie składniki szynki do patelni, dodając więcej wody, jeśli szynka nie jest przykryta. Doprowadzić do wrzenia, przed zmniejszeniem ciepła na wolnym ogniu i częściowo pokrywając patelnię. Gotować przez około 2 1/2 do 3 godzin, około 1 godziny na kilogram czasu duszenia, plus dodatkowe 15 minut.
Kiedy jesteś gotowy do glazury szynki, Rozgrzej piekarnik do 440 stopni F (230 stopni C).
Wyjmij szynkę z płynu i posadź szynkę na desce. Zdejmij skórkę i trochę warstwy tłuszczu, jeśli jest bardzo gruba, i wytnij wzór diamentu w pozostały tłuszcz ostrym nożem w liniach oddalonych od siebie o około 3/4 cala. Stud każdy diament z goździkiem.
Do rondla włożyć galaretkę, cynamon, paprykę i ocet z czerwonego wina i ubić na dużym ogniu doprowadzając do wrzenia.
Niech pan bąbelki się tak, że glazura zmniejsza się do konsystencji syropu.
Umieść warstwę folii na tacy do pieczenia wystarczająco dużej, aby pomieścić szynkę.
Polewamy glazurę szynką z goździkami, a następnie przekładamy do piekarnika. Gotować przez około 15 minut, lub aż glazurowany tłuszcz zostanie wypalony. Pozostawić mięso do odpoczynku w ciepłym miejscu przez co najmniej 15 minut przed wyrzeźbieniem.