Arista alla Porchetta

Arista alla Porchetta
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Aristan alla Porchetta może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 701 kalorii, 55g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim), Porchetta, oraz Porchetta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Butterfly schab, aby stać się arkusz 1 cala grubości i około 8 cali na 14 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
3
Posypać solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4
W 12 do 14 calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek,aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj cebulę i koper włoski i podsmażyć, aż zmiękną i lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać mieloną wieprzowinę, nasiona kopru włoskiego,pieprz, rozmaryn i czosnek i gotować, aż mieszanina przybiera jasny kolor, stale mieszając, około 10 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
7
Dodać posiekane liście kopru włoskiego i jajka i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Rozprowadź mieszaninę na schabie i zwiń jak galaretkę. Zawiązać sznurkiem rzeźniczym i ułożyć na patelni na połówce czerwonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
SchabSchab
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść w piekarniku i piecz 75 minut, lub do temperatury wewnętrznej 140 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć i odstawić na 10 minut. Pokrój na kawałki o grubości 1 cala i podawaj z Scafata, przepis następuje.
11
W 12-calowej do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek i pancetta, aż pancetta będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodaj cebulę, chili i fasola lima i gotować, aż cebula zmięknie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
13
Dodaj escarole, sos pomidorowy i pieprz i gotować, aż zwiędną i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
EscaroleEscarole
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
14
Podawać natychmiast.

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1schab bez kości, ok. 4 funtyschab bez kości, ok. 4 funty11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, drobno rozdrobnionamarchew, drobno rozdrobniona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokruszone chilikruszone chili3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1pęczkiescarole, pocięte na 1/2-calowe wstążkiescarole, pocięte na 1/2-calowe wstążki1koper włoski, cienko pokrojony, liście usunięte i odstawionekoper włoski, cienko pokrojony, liście usunięte i odstawione23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży tymianek (lub 2 łyżki suszone)świeży tymianek (lub 2 łyżki suszone)4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony6goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łuskane świeżej fasoli lima lub 1/2 funta namoczone i gotowanełuskane świeżej fasoli lima lub 1/2 funta namoczone i gotowane11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebula hiszpańska, cienko pokrojonaCebula hiszpańska, cienko pokrojona1( bakłażany)cebula, cienko pokrojona plus 4 pokrojone na półcebula, cienko pokrojona plus 4 pokrojone na pół1Cebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pancetta, pokrojona w kostkę 1/8 calapancetta, pokrojona w kostkę 1/8 cala9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.siekana łopatka wieprzowasiekana łopatka wieprzowa8krewetki i żyłkiSól do smakuSól do smaku571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory, rozgniecione i dobrze wymieszane z sokamipomidory, rozgniecione i dobrze wymieszane z sokami851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus 4 łyżkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus 4 łyżki43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn