Arista alla Porchetta

Arista alla Porchetta
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Aristan alla Porchetta może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 701 kalorii, 55g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim), Porchetta, oraz Porchetta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Butterfly schab, aby stać się arkusz 1 cala grubości i około 8 cali na 14 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
3
Posypać solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
W 12 do 14 calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek,aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj cebulę i koper włoski i podsmażyć, aż zmiękną i lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać mieloną wieprzowinę, nasiona kopru włoskiego,pieprz, rozmaryn i czosnek i gotować, aż mieszanina przybiera jasny kolor, stale mieszając, około 10 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
7
Dodać posiekane liście kopru włoskiego i jajka i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Rozprowadź mieszaninę na schabie i zwiń jak galaretkę. Zawiązać sznurkiem rzeźniczym i ułożyć na patelni na połówce czerwonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
SchabSchab
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść w piekarniku i piecz 75 minut, lub do temperatury wewnętrznej 140 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjąć i odstawić na 10 minut. Pokrój na kawałki o grubości 1 cala i podawaj z Scafata, przepis następuje.
11
W 12-calowej do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek i pancetta, aż pancetta będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodaj cebulę, chili i fasola lima i gotować, aż cebula zmięknie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
13
Dodaj escarole, sos pomidorowy i pieprz i gotować, aż zwiędną i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
EscaroleEscarole
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
14
Podawać natychmiast.

Składniki

11 łyżka suszonego oreganokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1schab bez kości, ok. 4 funtyschab bez kości, ok. 4 funty11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, drobno rozdrobnionamarchew, drobno rozdrobniona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokruszone chilikruszone chili3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1pęczkiescarole, pocięte na 1/2-calowe wstążkiescarole, pocięte na 1/2-calowe wstążki1koper włoski, cienko pokrojony, liście usunięte i odstawionekoper włoski, cienko pokrojony, liście usunięte i odstawione22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży tymianek (lub 2 łyżki suszone)świeży tymianek (lub 2 łyżki suszone)4goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony6goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełuskane świeżej fasoli lima lub 1/2 funta namoczone i gotowanełuskane świeżej fasoli lima lub 1/2 funta namoczone i gotowane11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebula hiszpańska, cienko pokrojonaCebula hiszpańska, cienko pokrojona1( bakłażany)cebula, cienko pokrojona plus 4 pokrojone na półcebula, cienko pokrojona plus 4 pokrojone na pół1Cebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepancetta, pokrojona w kostkę 1/8 calapancetta, pokrojona w kostkę 1/8 cala907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesiekana łopatka wieprzowasiekana łopatka wieprzowa8krewetki i żyłkiSól do smakuSól do smaku57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory, rozgniecione i dobrze wymieszane z sokamipomidory, rozgniecione i dobrze wymieszane z sokami85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus 4 łyżkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus 4 łyżki42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn