Arepas z kukurydzy i sera
Kukurydza i ser Arepas jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, ser monterey jack, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Arepas Z Kukurydzy Cukrowej, Wenezuelskie Arepy z wieprzowiną (Arepas Rumberas), oraz Arepas z kukurydzą i wieprzowiną.
Instrukcje
Mąkę kukurydzianą drobno zmielić w blenderze, 1/4 szklanki na raz.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszać z serem, 2 łyżkami masła i solą.
Dodać wystarczająco dużo wrzącej wody do mieszaniny, aby bardzo grube ciasto. Wymieszaj kukurydzę.
Patelnia ciepła lub duża patelnia na średnim ogniu z niektórymi pozostałymi roztopionym masłem. Praca w partiach i za pomocą 1 łyżka ciasta dla każdego ciasta kukurydzianego, spadek ciasto na patelni i gotować, aż złoty kolor i gotowane przez, o 3 protokół na stronę.