Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)

Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)
Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim) wymaga ok. około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na $2.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 2537 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka piwa, spódnica wołowa, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), Arepa con Carne Desmechada (Arepa z rozdrobnionym mięsem), oraz Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać posiekaną cebulę, mielony czosnek, szalotki, kminek, piwo, olej sól i pieprz razem, aby marynata do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Pocierać marynatę na steki i niech marynować przez około 3 godzin lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Grillować lub smażyć steki na dużym ogniu do pożądanej doneness, o 3 protokół z każdej strony. Aby służyć, top każdej arepa z kawałkiem mięsa, posypać świeżą kolendrę i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn