Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim)

Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim) wymaga ok. około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na $2.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 2537 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka piwa, spódnica wołowa, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), Arepa con Carne Desmechada (Arepa z rozdrobnionym mięsem), oraz Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać posiekaną cebulę, mielony czosnek, szalotki, kminek, piwo, olej sól i pieprz razem, aby marynata do mięsa.
Pocierać marynatę na steki i niech marynować przez około 3 godzin lub na noc w lodówce.
Grillować lub smażyć steki na dużym ogniu do pożądanej doneness, o 3 protokół z każdej strony. Aby służyć, top każdej arepa z kawałkiem mięsa, posypać świeżą kolendrę i podawać natychmiast.