Arctic Char z grzybami
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni Arctic Char z grzybami może być super bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 16G tłuszczu i w sumie 302 kalorie. Za $4.14 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę pełnoziarnistą, pieczarki, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 97%. Arctic Char Tostadas, Arctic Char Vojvodina, oraz Arctic Char Z Smażoną Boćwiną są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Dopraw rybę solą i pieprzem.
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu na średnim ogniu, aż zacznie się mienić.
Dodaj rybę i podsmaż na złoty kolor na dnie i ugotuj w połowie, około 3 minut. Przełóż na blachę do pieczenia i piecz, aż się ugotuje, jeszcze 3 do 5 minut.
W międzyczasie wytrzyj patelnię, wróć do średniego ognia i dodaj pozostałe 3 łyżki oleju.
Dodaj grzyby i gotuj bez mieszania, aż zrumienią się z jednej strony, około 1 minuty. Mieszaj i gotuj, aż się zrumienią, jeszcze około 3 minut.
Dodaj szalotki i gotuj do miękkości, mieszając, około 2 minut.
Ubij 2 łyżki octu i musztardy i zagotuj.
Zdejmij z ognia i dodaj szczypiorek i pietruszkę.
W misce skrop rukolę olejem i octem, dopraw solą i pieprzem i wrzuć. Podziel na talerze i podawaj z rybą. Na wierzchu ułóż grzyby i ułóż soki.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Dopraw rybę solą i pieprzem.
Rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu na średnim ogniu, aż zacznie się mienić.
Dodaj rybę i podsmaż na złoty kolor na dnie i ugotuj w połowie, około 3 minut. Przełóż na blachę do pieczenia i piecz, aż się ugotuje, jeszcze 3 do 5 minut.
W międzyczasie wytrzyj patelnię, wróć do średniego ognia i dodaj pozostałe 3 łyżki oleju.
Dodaj grzyby i gotuj bez mieszania, aż zrumienią się z jednej strony, około 1 minuty. Mieszaj i gotuj, aż się zrumienią, jeszcze około 3 minut.
Dodaj szalotki i gotuj do miękkości, mieszając, około 2 minut.
Ubij 2 łyżki octu i musztardy i zagotuj.
Zdejmij z ognia i dodaj szczypiorek i pietruszkę.
W misce skrop rukolę olejem i octem, dopraw solą i pieprzem i wrzuć. Podziel na talerze i podawaj z rybą. Na wierzchu ułóż grzyby i ułóż soki.
Zdjęcia Antonis Achilleos