Arctic Char Gravlax z białym grejpfrutem
Arctic Char Gravlax z białym grejpfrutem może być tylko Skandynawski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, crème fraîche, 3 łyżki stołowe plus 2 łyżeczki drobno startej białej lub różowej skórki grejpfruta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Arctic Char z grzybami, Arctic Char On A Bed Of Kale, oraz Arctic Char Vojvodina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść arctic char skin side down na dużym kawałku folii.
Wymieszaj 3 łyżki grejpfruta, 3 łyżki soli, oba cukry, 1 łyżkę pokruszonego zielonego pieprzu i zmiażdżone jagody Juniper w małej misce; posypuj rybę, równomiernie rozprowadzając i delikatnie naciskając, aby przyprawy przylegały. Owijaj szczelnie wokół ryby, a następnie owiń innym dużym arkuszem plastiku. Delikatnie poke24 małe otwory przez plastikowe (Nie ryby) po bokach ryby cienkim szpikulcem lub końcówką ostrego noża, aby umożliwić ucieczkę soków.Umieść rybę na obramowanej blasze do pieczenia. Top withanother obramowane blachy do pieczenia; zważyć go z dwóch 15-uncji konserwy towarów. Przechowywać w lodówce przez 2 dni, obracając ryby po 1 dniu.
Usuń konserwy i top bakingsheet. Rozpakuj i wyrzuć plastik, zachowując nienaruszony. Przewijanie w czystym plastiku i otwory w plastiku jak wcześniej.
Umieść w plastikowej torbie do wielokrotnego zamykania aclean; przechowywać w lodówce, od strony skóry. Chill przez 1 dzień więcej. Delikatnie wyleczyć.
Ubij Creme fraîche, 2 łyżeczki koperku, a następnie 1 łyżeczkę pokruszonego zielonego pieprzu w małej miseczce. Doprawić solą. Cienko slicegravlax na przekątnej i podawać na krakersy.Udekoruj pozostałościami 2 łyżeczki skórki grejpfrutowej i 1 łyżeczki koperku.