Arbuzowa Salsa Pomidorowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Arbuzowa Salsa pomidorowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz arbuza, kolendra, pieprz jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą, Salsa Arbuzowa, oraz Salsa Arbuzowa.
Instrukcje
Wymieszać czerwoną cebulę, kantalupa, arbuz, pomidor, pieprz jalapeno, sok z limonki, i kolendry w dużej misce; doprawić solą i czarnym pieprzem. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.