Arbuz Rum Slush
Arbuz Rum Slush jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 129 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sok z owoców rumu, arbuz, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Watermelon Slush, Strawberry Watermelon Slush, oraz Strawberry-watermelon Slush.
Instrukcje
Odetnij skórkę od arbuza i wyrzuć.
Pokrój owoce na 1/2 cala kawałki.
Linia a patelnia 10 na 15 cali z folią. Ułóż owoce na wrap w jednej warstwie. Zamrażać, aż będzie jędrne, od 1 do 2 godzin; jeśli zrobisz to z wyprzedzeniem, przenieś zamrożone kawałki do torby zamrażarki.
W blenderze połącz połowę soku ananasowego, rumu i soku z cytryny. Wirować, stopniowo upuszczając w połowie zamrożonych kawałków arbuza, aż gładko pured. Słodzić do smaku cukrem i wlać do dzbanka lub bezpośrednio do szklanek. Powtórz, aby wykonać drugą partię.