Arbuz Miętowy Cytrynowo-Limonkowy Agua Fresca
Need a bezglutenowy i wegański napój? Miętowy arbuz cytrynowo-Limonkowy Agua Fresca może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz miętę, skórkę z limonki, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Limonka Arbuzowa Mrożona Agua Fresca, Arbuz-Limonka Mrożona Agua Fresca, oraz arbuz Agua Fresca / arbuz meksykański agua Fresca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 1/4 szklanki wody i cukru w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 30 sekund lub do rozpuszczenia cukru, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką mięty, limonki i cytryny.
Odstawić na 20 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Umieść jedną trzecią każdego syropu cukrowego i arbuza w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać puree do dużego dzbana. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałym syropem cukrowym i arbuzem. Wymieszać z limonką i sokiem z cytryny.
Podawać na lodzie, lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć. Wymieszać przed podaniem.