Arbuz Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 179 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka arbuza, pomidora, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuz Gazpacho, Arbuz Gazpacho, oraz Arbuz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze, puree pomidory, chile, i 1/2 arbuza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać ocet z czerwonego wina i oliwę z oliwek i pulsować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3
Dodajemy cebulę, ogórek i koperek, doprawiamy solą i pieprzem. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Koper
4
Wlać do schłodzonych miseczek i posypać koperkiem, fetą i pozostałym arbuzem.