Apricot-Apple Crisp
Apricot-Apple Crisp wymaga mniej więcej 55 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz brązowy cukier, tarta gotowania jabłka, orzechy makadamia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Apricot-Apple Crisp, Łatwe chrupiące jabłko i morela, oraz Pomarańcza glazurowana jabłko morela Crisp.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Wymieszaj mąkę, cukier, masło i orzechy.
Umieść jabłka w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali. Wierzch z morelami.
Posypać mieszaniną mąki na wierzchu.
Piec 35-40 minut lub do miękkości jabłek.
Podawać na ciepło z lodami.