Apricot Almond Biscott
Apricot Almond Biscott to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 26 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis z Cookie Madness ma 14 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz wyciąg z migdałów, dobrze wymieszaną i napowietrzoną mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Morelowo-Migdałowe, Borówka Morela Migdał, oraz Tarta Morelowo-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia duża (12×17 cali) obramowana blacha do pieczenia z pergaminem.Morele pokroić na małe kawałki i ustawić aside.In dużą miskę do miksowania, energicznie ubijać jajka do spienienia.
Dodaj brązowy i granulowany cukier i ubijaj przez około 30 sekund, a następnie ubijaj olej i oba ekstrakty.
Ubić sól i proszek do pieczenia, upewniając się, że nie zbrylają się. Dużą łyżką lub skrobakiem o dużej wytrzymałości mieszaj mąkę, aż utworzy się lepkie ciasto. Wymieszać morele i migdały (i białe frytki, jeśli używasz).Opróżnić ciasto na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Wilgotnymi rękami uformuj ciasto na dwa prostokąty o grubości około ½ cala o wymiarach 8×3 ½ cala. Powinny one być obok siebie na blasze do pieczenia, ale przestrzeń je około 5 cali od siebie, więc będą miały miejsce do rozprzestrzeniania.
Piec na środkowej półce przez 25 minut. Fajne prostokąty na blasze do pieczenia na stojaku 10 minut. Poluzuj prostokąt z blachy do pieczenia za pomocą metalowej szpatułki i ostrożnie przenieś do deski do krojenia.Zmniejsz ciepło piekarnika do 325 stopni F. pokrój prostokąty za pomocą Nie ząbkowanego noża, odstęp około pół cala między każdym cięciem. Powinieneś dostać około 13 sztuk na prostokąt.Ułóż biszkopty, pokrój stronę w dół, na blasze do pieczenia i piecz 10 minut z każdej strony lub do bladego złota.
Przenieść biszkopty do stojaka i ostudzić.