Apple Crisp II
Apple Crisp II może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, mąkę, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce połączyć mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i roztopione masło. Mieszaj do kruchości. Naciśnij połowę mieszanki owsianej do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć pokrojonymi jabłkami.
W średnim rondlu połącz biały cukier, skrobię kukurydzianą, wodę i wanilię. Gotować, mieszając, aż gęste i jasne, 10 protokół.
Polać jabłkami. Jabłka przykryć pozostałą mieszaniną kruszonki.
Piec w rozgrzanym piekarniku 45 minut, aż będzie bąbelkowo i złociście.