Apple Charlotte
Apple Charlotte może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, cukier, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia Apple Charlotte, Apple Charlotte, oraz Apple Charlotte.
Instrukcje
Połącz jabłka, szklankę cukru, rodzynki i skórkę z cytryny i sok w ciężkim rondlu. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 810 minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią, aż jabłka będą bardzo miękkie i zaczną się rozpadać.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C).
Posmaruj wnętrze patelni odrobiną masła.
Wyjąć skórki z chleba, a następnie pokroić chleb na 14 kromek.
Posmaruj obie strony każdego kromki chleba masłem.
Pozostałe 3 łyżki cukru wymieszać z cynamonem i posypać jedną stroną chleba.
Umieść 3 kromki chleba, słodzone bokiem w dół, na dnie patelni, przycinając, aby pasowały.
Wytnij 8 plastrów na pół i lekko zachodzą na nie, z cukrem na bok, aby wyrównać boki patelni.
Łyżka mieszaniny jabłek do skorupy chleba. Przykryć Pozostałe kromki chleba, posmarowane bokiem do góry, przycinając, aby pasowały w razie potrzeby. Wchodzisz na kromki chleba z boku patelni, aby lekko zachodzą na wierzch charlotte.
Piec 3035 minut, lub do chrupiące i złoty.
Odstawić na 5 minut, a następnie usunąć boki patelni.
Posypać cukrem cukierniczym i podawać na ciepło.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;