Apple Brandy-Polędwica Wieprzowa Glazurowana

Apple Brandy-Polędwica Wieprzowa Glazurowana
Apple Brandy-Polędwica wieprzowa Glazurowana jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz niefiltrowany jabłecznik, pieprz, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brandy i musztarda-glazurowane steki z polędwicy, Musztarda Jabłkowa Polędwica Wieprzowa Glazurowana, oraz Polędwiczki wieprzowe glazurowane z salsą jabłkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 32 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia; wyrzucić tymianek i szalotkę. Wymieszać masło, musztardę, 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Posypać wieprzowinę równomiernie pozostałymi 3/8 łyżeczką soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Lekko pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Umieścić wieprzowinę na patelni; piec w 475 przez 9 minut. Obrócić wieprzowinę; równomiernie wymieszać z 2 łyżkami cydru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Piec dodatkowe 8 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą porcję wieprzowiny 14
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstawić wieprzowinę na 10 minut. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn