Apple Brandy Crème Anglaise
Apple Brandy Crème Anglaise jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 50. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brandy jabłkową, żółtka jaj, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Irlandzkie ciasto jabłkowe z Whiskey Creme Anglaise, Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise, oraz Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij śmietanę, żółtka i cukier w 2-qt. rondel i gotować na średnim ogniu, stale ubijając (tak, aby mieszanina nie przypala się lub scramble), 8 do 10 minut lub aż mieszanina cienko pokrywa tył drewnianej łyżki.
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do miski. Wymieszaj z brandy jabłkowej lub bourbonem.
W razie potrzeby dodaj laskę cynamonu. Napełnij dużą miskę lodem.
Umieścić miskę zawierającą mieszaninę śmietany w lodzie, i odstawić, stale mieszając, 30 minut.
Usuń laskę cynamonu. Przykryć i schłodzić od 1 godziny do 3 dni.