Antiguan Pepper Pot

Antiguan Pepper Pot
Antiguan Pepper Pot jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 1511 kalorii, 77g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 8,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, olej roślinny, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, połączyć groch gołębi i tyle wody, aby pokryć przez 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch GołębiGroch Gołębi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć patelnię z ognia, przykryć szczelnie i odstawić na 1 godzinę. (Lub moczyć fasolę na noc w dużej misce z wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć o 1 cal.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić groszek i zwrócić je do średniego rondla z wystarczającą ilością świeżej wody, aby pokryć o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż groch będą miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Spuścić ponownie.
5
Tymczasem w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy 5-quart, przynieś peklowaną wołowinę, szynkę i wodę do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Odcedzić mięso, zachowując zarówno mięso, jak i płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Usunąć mięso z szynki i grubo posiekać; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
W 5-litrowym holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy podgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
9
Dodaj cebulę, szalotki, czosnek, i pieprz chile. Gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie, o 4 protokół. Następnie wymieszaj pomidory, pastę pomidorową, szczypiorek i tymianek, rozbijając pomidory łyżką. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Wymieszać bakłażan, calabaza i biały yam i gotować przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z zarezerwowanym płynem do gotowania mięsa i mięsem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając często, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Wymieszać ugotowany groszek gołębi i szpinak, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 5 protokół. Doprawić pieprzem, w zależności od gorąca papryki chile
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Groch GołębiGroch Gołębi
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
PochrzynPochrzyn
11
Podawać natychmiast.
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Składniki

61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychAcorn squashAcorn squash61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpeklowana wołowinapeklowana wołowina61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmakaron orzo lub w kształcie ryżumakaron orzo lub w kształcie ryżu61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychgroch gołębigroch gołębi61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychszalotkiszalotki61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychScotch bonnetScotch bonnet61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychszynka wędzonaszynka wędzona61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1 łyżeczka suszonego oregano, 1/3 pełnej dłoni1 łyżeczka suszonego oregano, 1/3 pełnej dłoni61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpomidory bez skórkipomidory bez skórki61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpochrzynpochrzyn
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn