Antiguan Pepper Pot
Antiguan Pepper Pot jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 1511 kalorii, 77g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 8,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, olej roślinny, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć groch gołębi i tyle wody, aby pokryć przez 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować przez minutę.
Zdjąć patelnię z ognia, przykryć szczelnie i odstawić na 1 godzinę. (Lub moczyć fasolę na noc w dużej misce z wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć o 1 cal.)
Odcedzić groszek i zwrócić je do średniego rondla z wystarczającą ilością świeżej wody, aby pokryć o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż groch będą miękkie, o 1 godzinę.
Tymczasem w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy 5-quart, przynieś peklowaną wołowinę, szynkę i wodę do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 1 godziny.
Odcedzić mięso, zachowując zarówno mięso, jak i płyn do gotowania.
Usunąć mięso z szynki i grubo posiekać; wyrzucić kości.
W 5-litrowym holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy podgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, szalotki, czosnek, i pieprz chile. Gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie, o 4 protokół. Następnie wymieszaj pomidory, pastę pomidorową, szczypiorek i tymianek, rozbijając pomidory łyżką. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wymieszać bakłażan, calabaza i biały yam i gotować przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z zarezerwowanym płynem do gotowania mięsa i mięsem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając często, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Wymieszać ugotowany groszek gołębi i szpinak, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 5 protokół. Doprawić pieprzem, w zależności od gorąca papryki chile
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;