Anielskie Tiramisu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać anielski Tiramisu spróbować. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Mieszanka vanillan instant pudding mix, bitą polewą, skondensowane mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Anielskie Makaroniki, Anielski Truskawkowy Drobiazg, oraz Anielskie ciasto i jagody.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Dodać serek śmietankowy; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do wymieszania. Złożyć ubitą polewą.
Podziel ladyfingers na pół wzdłuż. Ułóż 16 połówek w jednej warstwie w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Mżawka z 1/3 filiżanki kawy.
Rozprowadzić jedną trzecią mieszanki budyniu równomiernie na ladyfingers. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi ladyfingers, kawy i mieszanki budyniu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo