Angielski Orzech Ciasto Data
Ciasto z orzecha angielskiego wymaga ok. 2 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1014 kalorii, 20g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, mąkę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Angielski Orzech Ciasto Data, Date & Walnut Cake, oraz Ciasto daktylowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
W dużej misce połączyć daktyle, orzechy włoskie, cukier, proszek do pieczenia i mąkę. Wymieszać żółtka. W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż białka do mieszanki owoców / orzechów, aż nie pozostaną smugi. Łyżka do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 90 minut.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.