Angielski Budyń Chlebowy

Angielski Budyń Chlebowy
Need a deser wegetariański? Angielski chleb Pudding może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz chleb, rodzynki, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj English Jam Bag Budyń, Angielskie Ciasto Budyniowe, oraz English Summer Pudding dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć chleb z mlekiem i odstawić do namoczenia na 5 minut. Następnie wymieszaj jajko, masło, rodzynki, mieszane owoce, mieszankę brązowego cukru Splenda®, gałkę muszkatołową i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Owoce MieszaneOwoce Mieszane
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
SplendaSplenda
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ChlebChleb
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty i jędrny w dotyku, około 35 minut. Pozostawić na patelni do ostygnięcia, a następnie pokroić w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn