Angel Food Cake With Fall Fruit kompot

Angel Food Cake With Fall Fruit kompot
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj Angel Food Cake z jesiennym kompotem owocowym. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 344 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, fig, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z pomarańczowym aniołem z sosem karmelowym i kompot z owoców tropikalnych, Angel Food Cake z kompot trzy jagody, oraz Angel Food Loaf ciasto z kompot ananasowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę przesiać i 3/4 szklanki cukru. Białka ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
5
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć wanilii. Przesiać mieszaninę mąki na mieszaninę białka jaja, 3 łyżki na raz; złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
6
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię i całkowicie ostudzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
8
Pokrój ciasto na 12 plastrów.
9
Aby przygotować kompot, połącz wodę, 1/4 szklanki cukru i fasolkę wanilii w średnim rondlu. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KompotKompot
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Dodaj suszone owoce; przykryć i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż owoce będą miękkie, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
11
Zdjąć z ognia.
12
Usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
13
Pozostaw fasolę 5 minut. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; wymieszać nasiona do mieszanki owoców. Odrzuć fasolę. Schłodzić do temperatury pokojowej. Łyżka kompot na plastry ciasta, i top z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KompotKompot
OwoceOwoce
NasionaNasiona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeJesienne
Magazyn