Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Andy Ricker Naam Jim Kai (Sweet chile SOS zanurzeniowy) spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, cukier granulowany, marynowane Tajskie chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera, Andy Ricker 'S tam Taeng Kwaa (tajska Sałatka ogórkowa) z' Pok Pok, oraz Andy Ricker 's Phat Khanaeng (Stir-Fried Brussels Sprouts) z' Pok Pok.
Instrukcje
Połącz cukier, ocet i wodę w średnim garnku i ustaw na dużym ogniu. Doprowadzić do energicznego dusić i gotować przez 10 minut lub tak, ubijając, aby pomóc rozpuścić cukier.
W międzyczasie, Funt chiles, czosnek, i sól w moździerzu granitowym (lub impuls w robocie kuchennym) do bardzo grubej pasty. Mieszamy mieszaninę do garnka.
Zmniejsz ciepło, aby utrzymać stały dusić i gotować, aż ciecz lekko zgęstnieje i staje się tylko lekko syropowaty, 8 1o 12 protokół. Sos zgęstnieje w miarę stygnięcia.
Niech ostygnie do temperatury pokojowej.