Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Andy Ricker Naam Jim Kai (Sweet chile SOS zanurzeniowy) spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, cukier granulowany, marynowane Tajskie chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera, Andy Ricker 'S tam Taeng Kwaa (tajska Sałatka ogórkowa) z' Pok Pok, oraz Andy Ricker 's Phat Khanaeng (Stir-Fried Brussels Sprouts) z' Pok Pok.
Instrukcje
1
Połącz cukier, ocet i wodę w średnim garnku i ustaw na dużym ogniu. Doprowadzić do energicznego dusić i gotować przez 10 minut lub tak, ubijając, aby pomóc rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina Wieprzowa
2
W międzyczasie, Funt chiles, czosnek, i sól w moździerzu granitowym (lub impuls w robocie kuchennym) do bardzo grubej pasty. Mieszamy mieszaninę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Zaprawy I Tłuczki
Słonina Wieprzowa
3
Zmniejsz ciepło, aby utrzymać stały dusić i gotować, aż ciecz lekko zgęstnieje i staje się tylko lekko syropowaty, 8 1o 12 protokół. Sos zgęstnieje w miarę stygnięcia.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.