Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce)

Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Andy Ricker Naam Jim Kai (Sweet chile SOS zanurzeniowy) spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, cukier granulowany, marynowane Tajskie chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera, Andy Ricker 'S tam Taeng Kwaa (tajska Sałatka ogórkowa) z' Pok Pok, oraz Andy Ricker 's Phat Khanaeng (Stir-Fried Brussels Sprouts) z' Pok Pok.

Instrukcje

1
Połącz cukier, ocet i wodę w średnim garnku i ustaw na dużym ogniu. Doprowadzić do energicznego dusić i gotować przez 10 minut lub tak, ubijając, aby pomóc rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie, Funt chiles, czosnek, i sól w moździerzu granitowym (lub impuls w robocie kuchennym) do bardzo grubej pasty. Mieszamy mieszaninę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zmniejsz ciepło, aby utrzymać stały dusić i gotować, aż ciecz lekko zgęstnieje i staje się tylko lekko syropowaty, 8 1o 12 protokół. Sos zgęstnieje w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Niech ostygnie do temperatury pokojowej.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn