Anchoïade Z Rzodkiewką, Koprem Włoskim, Selerem I Marchewką

Anchoïade Z Rzodkiewką, Koprem Włoskim, Selerem I Marchewką
Anchoïade z rzodkiewką, koprem włoskim, selerem i marchewką to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz rzodkiewki, ząbki czosnku, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Pieczony korzeń selera i rzodkiewki, oraz Zielona Sałatka Z Olejem Z Orzechów Włoskich, Selerem Naciowym I Rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić anchoade, na małej patelni na małym ogniu, ogrzać 2/3 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać anchois i czosnek i gotować, tłuczenie anchois, aż rozpuścić się w oleju, aby pasta, o 3 protokół. Stopniowo mieszaj wystarczającą ilość pozostałego oleju, aby nadać sosowi konsystencję gęstego vinaigrette. Alternatywnie rozgnieść czosnek i anchois razem w moździerzu z tłuczkiem lub proces w mini robocie do pasty, a następnie powoli dodać oliwę z oliwek, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Przełożyć do małej miski.Rzodkiewki, koper włoski, seler i marchew ułóż w misce lub na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać w towarzystwie anchoade.
5
Służy 8.Wskazówka do serwowania: Zaproponuj kilka chrupiących bagietek lub kilka patyczków chlebowych wraz z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia14
Magazyn