Ananas Odwrócona Forma Limonki
Ananas Odwrócona forma limonki to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ananasa w soku, wodzie, wodzie i kilku innych składnikach pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Świąteczna Forma Ananasowo-Limonkowa, Warstwowa Forma Pomarańczowo-Ananasowa, oraz Żelatyna Żurawinowo-Ananasowa.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując sok.
Dodać do soku wystarczającą ilość zimnej wody, aby odmierzyć 1-1 / 2 szklanki; odstawić. Ułóż 7 plastrów ananasa na dnie 9-calowej okrągłej patelni do ciast rozpylonej sprayem do gotowania.
Na środku każdego kawałka ananasa umieść połowę wiśni maraschino, pokrojoną bokiem do góry. Pozostałe plastry ananasa posiekać; odstawić na bok.
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z odmierzonym sokiem ananasowym i wodą.
Wyjąć 1 szklankę żelatyny; odstawić w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce pozostałą żelatynę 1-1 / 2 godzin lub do zgęstnienia (łyżka wyciągnięta przez liście zdecydowane wrażenie). Wymieszać z posiekanym ananasem. Łyżka żelatyny na plastry ananasa na patelni. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu osadzenia, ale nie twardego (należy trzymać się palca po dotknięciu i Kopiec).
W dużej misce ubić twarożek z drucianą trzepaczką do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubić w reserved 1 szklanka żelatyny.
Wlać warstwę żelatyny na patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold. Resztki żelatyny przechowywać w lodówce.