Ananas Mille Sfoglie z sosem wiśniowym Maraschino jest Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1352 kalorii, 19g białka, oraz 73g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz cukier, sok z wiśni maraschino, sok ananasowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier cukierniczy, można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ananas Mille Sfoglie z sosem wiśniowym Maraschino, Ananas Millefoglie Z Sosem Wiśniowym Maraschino, oraz Babeczki Wiśniowe Maraschino.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokrój ciasto francuskie na 9 (3-calowych) pierścieni za pomocą formy pierścieniowej lub ostrego noża do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
3
Umieść rundy na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i piec w piekarniku przez 10 do 15 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
1
Połącz Czarne wiśnie, sok ananasowy i sok z wiśni maraschino w małej patelni z sosem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie Maraschino
Sok Ananasowy
Czereśnie
Sok
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przenieść mieszaninę do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. SOS przełożyć przez sito siatkowe. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sito
3
Aby ananas: odkurzyć ananasa cukrem cukierniczym i umieścić w naczyniu do pieczenia. Gotować w piekarniku przez 15 minut, lub aż złoty na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
4
Ochłoń.
5
Aby uzyskać krem Chantilly: za pomocą trzepaczki lub blendera ręcznego, zmiksuj ciężką śmietanę, cukier i wanilię, aż uformują się puszyste i sztywne szczyty. Przechowywać mieszaninę schłodzoną do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Trzepaczka
6
Aby krem: w małym sosie patelni na średnim ogniu, gotować sok ananasowy, aż zmniejszy się o połowę. Odstawić i ostudzić. W oddzielnym małym sosie patelni na małym ogniu, gotować mleko z fasolą wanilii, aż się ogrzeje. Za pomocą trzepaczki ubić żółtka z cukrem, dodać mąkę i wymieszać z ciepłym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Ananasowy
Wanilia
żółtko Jaja
Budyń
Mąka Uniwersalna
SOS
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
7
Wlać mieszaninę do garnka i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż krem będzie gładki, ale nie za gruby. Wymieszać z redukcją ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Redukcja
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Przenieść krem do miski, przykryć powierzchnię folią i pozostawić do ostygnięcia. Gdy krem ostygnie, przelej do dużej torebki z szeroką okrągłą końcówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Torba Na Ciasto
Cukierki Peachie-o
1
Umieść krążek ciasta francuskiego na talerzu. Budyń wyłożyć na ciasto w kółko i na kremie ułożyć plasterek karmelizowanego ananasa. Przykryć innym krążkiem ciasta francuskiego i wyłożyć na wierzch trochę kremu Chantilly. Na wierzchu jeszcze jedno ciasto i skropić sosem wiśniowym maraschino.