Ananas-Chile Margarita
Przepis ananas-Chile Margaritan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Dobrze sprawdza się jako napój. Udaj się do sklepu i odebrać syrop cukrowy, cointreau, kostki lodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ananas Chile Margarita, Chile-Doprawiona Margarita, oraz Chile I Cilantro Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kawałki ananasa i czerwone plastry jalapeño w średniej misce. Mocno naciskać na ciała stałe za pomocą muddler lub tyłu drewnianej łyżki, aż do zacieru.
Wymieszać z tequilą, sokiem z limonki, syropem cukrowym i Cointreau, a następnie 1 szklanką lodu. Wymieszać, aby dobrze wymieszać. Przecedzić do dużej szklanej miarki. Pozostały lód podzielić między 2 wysokie szklanki.