Amarant Na Śniadanie
Amarantus na śniadanie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 669 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka nektaru z agawy, mleka kokosowego, cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to W pracy: owsianka śniadaniowa amarantowa z kompot jagodowy, Muffinki Śniadaniowe Ze Szpinakiem Migdałowym, oraz amaranth jogurt parfait-popped Amaranth parfait z owocami.
Instrukcje
Wymieszać wodę z amarantusem w rondlu i podgrzać do wrzenia.Włącz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut większość wody powinna zostać wchłonięta. Uważaj na koniec czasu gotowania, ponieważ może się zbyt wyschnąć i spalić. Nadal powinieneś zobaczyć pojedyncze ziarna amarantusa, chociaż będą się trochę trzymać razem. Rozgotowanie zmieni amarantusa w papkę.Gotowany amarant będzie przechowywać w lodówce przez noc, jeśli necessary.In rano podgrzać amarant w kuchence mikrofalowej, jeśli to konieczne.
Amarantus skropić miodem, posypać cynamonem, a na wierzch polać mlekiem kokosowym.