Amandyna Z Zielonej Fasoli
Zielona fasola Amandine jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Zielonej Fasoli Amandine, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Fasola Szparagowa Amandyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W dużej patelni lub woku sauté na umiarkowanym ogniu, ogrzać olej.
Dodaj szalotki i smażyć, mieszając od czasu do czasu, przez 2 protokół.
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, przez 1 minutę.
Dodać fasolkę szparagową, wraz z octem, sól, i pieprz, i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż fasolka szparagowa są chrupiące-przetargu, o 4 protokół. Za pomocą szczypiec, podnieś fasolkę szparagową z patelni i przenieść do naczynia do pieczenia; odstawić.
Dodać śmietanę i rozmaryn na patelni i doprowadzić do duszenia. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszy się, około 2 minut.
Dodać masło i wymieszać, aż się stopi, a następnie wlać mieszaninę na fasolkę szparagową. Czy z wyprzedzeniem: fasolkę szparagową można przygotować do tego punktu, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Posypać migdały i Cheddar na fasolkę szparagową i piec, aż ser topi się i fasolka szparagowa są gorące, o 10 protokół.