Alzacka Sałatka z szynką i Gruyère
Alzacka Sałatka z szynką i Gruyère wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 766 kalorii, 42g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszki, świeżo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Alzacki Placek Ziemniaczany, Alzacki Placek Ziemniaczany, oraz Alzacki Placek Ziemniaczany.
Instrukcje
Włożyć cebulę do małej miseczki z zimną wodą i odstawić na 10 minut.
Cebulę odcedzić, opłukać, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
W międzyczasie, w dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, ubij razem musztardę, ocet, sól i pieprz.
Dodać olej powoli, ubijając.
Dodać szynkę, ser, cebula, i pietruszka do vinaigrette i wrzucić.
Wariacje:: jest to dobre miejsce na wędliny lub resztki mięsa. Zamiast szynki można było użyć cienkich pasków wieprzowiny, jagnięciny, wołowiny, salami lub mortadeli. Lub, dla miłośników mięsa, spróbuj jednego z nich zamiast sera.
Rekomendacja win: Alzacja słynie z pysznych białych win, ale z pinot noir powstaje również doskonałe czerwone, pinot d ' Alsace. Warto poszukać intrygującej regionalnej pary. Jeśli nie możesz znaleźć, owocowe Beaujolais wystarczy.