Alpejskie ciasto dyniowe ze śnieżnobiałym migdałowo-pomarańczowym masłem

Alpejskie ciasto dyniowe ze śnieżnobiałym migdałowo-pomarańczowym masłem
Alpejskie ciasto dyniowe ze śnieżnobiałym migdałowo-pomarańczowym maślanym kremem jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cheeky Kitchen ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Porterfield Pumpkin Bundt z śnieżnobiałą glazurą, oraz Łatwe domowe białe ciasto z białym lukrem maślanym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn