Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 930 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 18,27 zł / porcja. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Mieszanka soku z cytryny, kwiat hibiskusa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to La Condesa ' s Perrito de Sal, Tepache La Condesa Margarita, oraz Ahumado Seco La Condesa.
Instrukcje
1
Aby habanero infused tequilao: połącz habanero i tequilę w zamykanym pojemniku. Pozostawić do zaparzenia przez 4 godziny, odcedzić i przechowywać w szklanej butelce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
Tequila
2
Aby sól hibiskusa: połącz hibiskus, Sole i cukier w czystym młynku do przypraw. Pulsuj, aż duże kryształy zostaną sproszkowane, ale nie zredukowane do proszku, około 10 krótkich impulsów. Przechowywać w zamykanym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hibiskus
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Aby koktajl: mieszaj twarde ziarna kukurydzy w shakerze koktajlowym, aż staną się kremowe i mleczne.
Dodać wlewaną tequilę, Likier imbirowy, sok z cytryny, sok ananasowy, nektar z agawy i wypełnić lodem. Potrząsać mocno przez 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
0,5 łyżeczki Soli
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(z Kartonu)
Tequila
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Gruby Czerwony Cukier
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
5
Zwilż krawędź szklanki coupe klinem cytrynowym i wciśnij krawędź do soli hibiskusa. Koktajl z podwójnym szczepem do szklanki. Mgiełkę z absyntem i podawać.