All-Star Veggie Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać All-Star Veggie Burger spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 154 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 444 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tofu, szałwia, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Podobne przepisy to Veggie Burger B. L. A. T, Najlepszy Burger Wegetariański, oraz Nasz Idealny Wegetariański Burger.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać puree z fasoli garbanzo i bazylii.
Wymieszać otręby owsiane, szybki owies i ryż; mieszanina powinna wydawać się trochę sucha.
W osobnej misce rozgnieść tofu rękami, starając się wycisnąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe.
Spuścić wodę i powtórzyć proces, aż prawie nie ma wody, którą warto wylać. Nie jest konieczne usuwanie całej wody.
Wlać sos barbeque na tofu, i mieszać do herbu.
Wymieszać tofu do fasoli garbanzo i owsa. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i szałwią; wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Z mieszanki fasoli formujemy paszteciki i smażymy je na gorącym oleju przez około 5 minut z każdej strony.