All American Beef Taco

All American Beef Taco
All American Beef Taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 20g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka czosnku, chili w proszku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Amerykański Burger Wołowy, All-American Beef Chili, oraz Podstawowy Mielony Gulasz Amerykański Wołowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: folia aluminiowa o dużej wytrzymałości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Zrób formę taco, zwijając folię aluminiową i składając ją w krokach co 10 cali, aż do uzyskania grubego kawałka folii o grubości 4 arkuszy. Złóż duży kwadrat folii na pół poziomo, doprowadzając dno do góry, a następnie obróć o 90 stopni. Zagniataj górną i dolną krawędź o 1 cal, a następnie złóż na boki o 1 cal.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieść rolkę z folii aluminiowej lub wąski wałek do ciasta w środku kwadratu folii i połącz boki, aby utworzyć pustą, wąską rurkę, aby uformować taco, upewniając się, że może stanąć na długiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Rozgrzać piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż osiągnie 350 stopni F na termometrze do głębokiego smażenia, o 5 protokół. Dostosuj ciepło, aby utrzymać temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
7
Kształt 1 tortilla wokół formy z folii aluminiowej, tworząc kształt taco. Za pomocą szczypiec przytrzymaj boki przy foremce i włóż dno tortilli do gorącego oleju i smaż przez 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
SzczypceSzczypce
8
1 stronę tortilli ułożyć na rozgrzanym oleju i smażyć przez 30 sekund. Odwróć tortillę i smaż przez dodatkowe 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Wyjmij skorupę taco do stojaka chłodzącego ustawionego na półce z gazetą i ostudź przez 30 sekund przed usunięciem formy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
10
Posyp gorące tortille koszerną solą, do smaku. Powtórz procedurę smażenia z pozostałymi tortillami. Trzymaj skorupy taco ciepłe w rozgrzanym piekarniku podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Muszle TacoMuszle Taco
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Spuścić wszystko, ale 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych z patelni i wrócić do średniego ciepła. Gdy olej mieni się, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie i lekko rumiane na brzegach, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać mielone mięso, 1 łyżeczkę soli i czosnek. Gotować, aż rumiane, o 3 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, rozbić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CzosnekCzosnek
MięsoMięso
SólSól
13
Dodaj miksturę Taco i bulion wołowy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, aż sos jest lekko zagęszczony, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
SOSSOS
14
Złóż każde taco z mieszaniną mięsa, panela, plastry jalapeno, sałata, pomidory i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone JalapenosPokrojone Jalapenos
KolendraKolendra
PomidorPomidor
SałataSałata
PanelaPanela
MięsoMięso
15
Podawać natychmiast.
16
Umieść wszystkie składniki w małym słoiku i wstrząśnij, aby połączyć. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn