Alfredo Mostaccioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Alfredo Mostaccioli spróbować. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz sól, czosnek w proszku, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mostaccioli, Mostaccioli, oraz Mom ' s Mostaccioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Połączyć śmietanę i masło w holenderskim piekarniku lub duży, ciężki rondel na średnim ogniu.
Podgrzewaj, aż masło się rozpuści, od czasu do czasu mieszając; uważaj, aby nie doprowadzić mieszaniny do wrzenia. Wymieszać z parmezanem, natką pietruszki, solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Wymieszać z ugotowanym makaronem i podawać natychmiast.