Alfredo Boczek Pizza Grzybowa

Alfredo Boczek Pizza Grzybowa
Alfredo Bacon Mushroom Pizza może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 5 fanów. Niewiele osób lubi to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz pieprz, ciasto do pizzy, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto do pizzy można śledzić to danie główne z Grillowana Pizza Deserowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak ogromna spoonacular wynik 24%. Spróbuj Boczek Pieczarkowy Kurczak Alfredo, Boczek-Kurczak Alfredo Pizza, oraz Kurczak-Boczek Alfredo Pizza Roladki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto rozwałkować na 15. koło; przeniesienie do smarowanego 14-in. pizza patelni i budować krawędzie lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2
Piec w temperaturze 425° przez 6-8 minut lub aż lekko się zarumieni. Tymczasem na dużej patelni gotuj boczek, aż skończysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Osuszyć na papierowych ręcznikach; pokroić w 1-in. sztuk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Sos Alfredo rozprowadzić na skórce, posypać serami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Grzyby pokroić w 1/2 cala. paski; umieść nad serem, aby przypominały szprychy koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Posypać boczkiem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Piec przez 10-15 minut lub aż się rozgrzeje i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn