Ajerkoniak Z Podwójnymi Orzechami
Ajerkoniak z podwójnymi orzechami może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1226 kalorii, 28g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Double Whammy Eggnog Cookies, Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Z Ajerkoniakiem, oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę cukru i beat aż włączone, o 30 sekund.
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Dodać żółtka i pozostały cukier do teraz-pusty Stand miski miksera i ubić ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Dodać masło orzechowe i wymieszać do uzyskania jednorodności, o 15 sekund.
Dodaj mleko, śmietanę i alkohol i wymieszaj na niskiej prędkości, aby połączyć.
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Podawać przez chochle do kielichów i udekorować pokruszone tosty orzeszków ziemnych.