Ajerkoniak Royale

Ajerkoniak Royale
Ajerkoniak Royale może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, mieloną gałkę muszkatołową, ajerkoniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem ajerkoniak, kawę i whiskey w misce z ponczem, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ubij śmietanę w dużej misce do miksowania, aż utworzy miękkie szczyty. Lekko złóż bitą śmietanę do mieszaniny ajerkoniaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Nasypać gałki lodów kawowych w ajerkoniaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Batonów Czekoladowo-karmelowych (łącznie 20 Sztuk)Opakowania Batonów Czekoladowo-karmelowych (łącznie 20 Sztuk)
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
4
Posypać gałką muszkatołową do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn