Aioli

Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Aioli. Ten przepis służy 4. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 402 kalorie, 2G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pasteryzowane żółtka jaj, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, Aioli, oraz Szynka O ' Day Z żytnim Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny, musztardę i żółtka w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, około 1 łyżki na raz, mieszając trzepaczką, aż każdy dodatek zostanie włączony i mieszanina będzie gęsta. Wymieszać z solą, pieprzem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn