Agrodolce marchewkowo-cebulowe
Marchew i cebula Agrodolce może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, sok z cytryny, przetartą szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Koper włoski-Polędwica wieprzowa z szalotką-Agrodolce cebulowe, Stek z flanki z pieczoną Endywią, Agrodolce dymki i rukolą, oraz Chutney z marchwi-chutney z cebuli z marchwi dla Idli Dosa-chutney z Indii Południowych s.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj marchew i cebulę; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 25 minut lub aż złoty, często mieszając. Wymieszać w soku jabłkowym i pozostałych składników; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż marchewki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Uwaga: prawdziwe marchewki są zwykle sprzedawane w pakiecie z nienaruszonymi zielonymi wierzchołkami. Są słodsze niż mniejsze marchewki sprzedawane w torbie.