Agnolotti

Agnolotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Agnolotti. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 925 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Dynia Agnolotti, Agnolotti di Zucca, oraz Kasztan Agnolotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W 12 do 14 calowy patelni saute, masło ciepła, aż piana ustąpi, dodać cebulę i gotować, aż miękkie i złocisty, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdjąć patelnię z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać ricottę, Fontinę, kozi ser, majeranek, natkę pietruszki i gałkę muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ser KoziSer Kozi
MajeranekMajeranek
Ser FontinaSer Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Aby uformować agnolotti, pokroić 3-calowe paski makaronu wzdłuż i umieścić 1 łyżkę sera nadzienie 3 cale od siebie. Złożyć wierzchu makaronu w dół i szczypta zamknięte. Wciśnij ciasto płasko między grudki nadzienia. Za pomocą foremki do ciasta, wyciąć półksiężyce za pomocą złożonej części jako płaskiej strony Księżyca. Kontynuuj, aż makaron i nadzienie zostaną ukończone.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
6
Gdy wszystkie agnolotti są gotowe, wrzucić do wrzącej wody i obniżyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu do miękkości. W międzyczasie, roztopić masło z grzybami w 12 do 14 cala saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Odcedzić agnolotti i umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgnolottiAgnolotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Posypać Parmigiano i wrzucić na średnim ogniu do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9
Podawać natychmiast.
10
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki. Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać resztki chrupiących bitów. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu, są one niezbędne do lekkiego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn