Aglio e Olio alla Fremont
Aglio e Olio alla Fremont może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 2,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1050 kalorii. Mieszanka suszonych pomidorów, czosnek, orzechy laskowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Aglio Olio, Spaghetti Aglio e Olio, oraz Krewetki Aglio Olio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż orzechy laskowe na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż orzechy laskowe staną się pachnące, około 10 minut. Pozostawić orzechy laskowe do całkowitego ostygnięcia na blasze do pieczenia. Zetrzyj schłodzone orzechy laskowe między dłońmi, aby usunąć gorzkie papierowe Skórki.
Przenieść orzechy laskowe do zamykanego worka i zamknąć. Zmiażdżyć orzechy za pomocą wałka do ciasta.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, 10 do 12 minut.
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, aby pokryć dno; gotować i mieszać papryki pepperoncini i czosnek w gorącym oleju, aż czosnek będzie złoty, o 3 protokół.
Dodaj suszone pomidory, orzechy laskowe i pastę anchois; gotować i mieszać do ogrzania, o 2 protokół.
Przenieść spaghetti do mieszaniny orzechów laskowych; dodać wino Marsala. Wrzucić mieszaninę na patelni na średnim ogniu, aż równomiernie połączone i wino lekko odparowuje, 2 do 3 protokół. Podzielić mieszaninę spaghetti na 2 talerze; top z oliwkami.