Adobo-Glazurowane Mini Bochenki Z Indyka
Adobo-szkliwione Mini bochenki z indyka to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 18g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka soli, pasta pomidorowa, chleb pszenny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mleko migdałowe można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Z Mlekiem Migdałowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Adobo-Glazurowane Mini Bochenki Z Indyka, Niskotłuszczowe Glazurowane Żurawinowe Mini Bochenki, oraz Mini Bochenki Mięsne Z Indyka.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 & Deg; F.
Namoczyć chleb i mleko w misce przez 10 minut.
Połączyć pozostałe składniki Bochenka w innej misce; dodać chleb i mleko; dobrze wymieszać. Miarka 1/3 szklanki mieszanki do każdego z 7 nonstick Muffin cyny kubki.
Podczas pieczenia bochenków przygotuj glazurę, łącząc wszystkie składniki glazury w misce; przygotuj również sos do pieczenia enchilada.Podczas pieczenia bochenków przygotuj glazurę, łącząc wszystkie składniki glazury w misce; przygotuj również sos do pieczenia enchilada.
Rozprowadzić 1 łyżkę glazury na każdym bochenku. Kontynuuj piec, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 ° F, 15 do 20 minut więcej.
Podczas pieczenia zacznij ragout i zupę tajską.
Wyjąć bochenki z piekarnika; ostudzić. Odstawić 3 bochenki na ciasto pasterskie. Jeśli nie podajemy od razu, przykryj pozostałe bochenki i freeze.To podgrzej kuchenkę mikrofalową na wysokiej 3 minuty lub piec w temperaturze 191° przez 30 minut.