Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą

Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą
Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu. 76 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka Acorn squash, brązowy cukier, pikantny Indyk kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sweet & Spicy Acorn Squash, Słodkie i pikantne pieczone Acorn Squash, oraz Kabaczek z żołędzi nadziewany słodką i słoną kiełbasą z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść połówki squasha twarzą w dół w naczyniu do pieczenia w 1 cal wody i piec, aż mięso będzie miękkie, o 45 protokół. Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować kiełbasę w oleju, aż brązowy, łamanie mięsa na małe kawałki, jak gotuje; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Gdy połówki squasha będą miękkie, wyrzuć wodę. Obficie posypać brązowy cukier do wnęki każdej połowy squasha, rezerwując około 1/4 filiżanki do późniejszego użycia. Wypełnij połówki squasha z rumianą kiełbasą, a top z zastrzeżonym brązowym cukrem. Powrót squash do naczynia do pieczenia i piec, aż cukier zacznie się topić, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn