Acorn Squash z wegańskim słodkim masłem szałwiowym
Acorn Squash z wegańskim słodkim masłem szałwiowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Acorn squash, bezmleczną margarynę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Acorn Squash With Sweet Sage " butter, Grillowanie: Kabaczek Żołędziowy Z Asiago I Szałwią, oraz Dynia z żołędzi w sosie Szałwiowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść przygotowaną stronę wyciętego squasha na blasze do pieczenia lub w naczyniu do pieczenia.
Piec przez 45 minut, lub do miękkości. Należy pamiętać, że jeśli pozostawisz go wyciąć bok w dół po wyjęciu go z piekarnika, będzie nadal mięknąć i gotować trochę.Podczas pieczenia squasha, umieścić margarynę w małym rondlu na średnim lub średnim ogniu. Wymieszać (Nie stale, ale z regularnością) i gotować, aż po prostu zacznie brązowieć, ale nie pozwól mu się spalić (zajęło to dla mnie około 10 minut – możesz również zobaczyć te bardziej szczegółowe instrukcje dotyczące masła brązowego)
Margarynę wyjąć z ognia i wymieszać z miodem (lub innym środkiem słodzącym) i szałwią. Pozwól smaki siedzieć i meldować, podczas gdy squash chłodzi się przez kilka minut.
Każdą squasha pokroić w pół na ćwiartki (tak lubię to podawać) i równomiernie łyżkę słodkiego masła szałwiowego do sekcji squasha i podawać.