Abuelita ' s Ropa Vieja
Przepis ropa Viejan Abuelita jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.69 za porcję. To danie główne ma 285 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz Margherita gładki sos do makaronu, liście oregano, Olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ropa Vieja, Ropa Vieja, oraz Ropa Vieja.
Instrukcje
Przyprawić 2 łyżeczki bulionu Knorr o Smaku wołowym.
Rozgrzać olej w 6-litrowym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu i brązowym mostku.
Zdjąć mostek i odstawić na bok. Ugotuj zieloną paprykę w tym samym rondlu, mieszając od czasu do czasu, 4 minuty lub do miękkości. Wymieszać czosnek i gotować 30 sekund. Wymieszać pozostałe składniki.
Dodaj mostek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu pokryte, mieszając od czasu do czasu, 3-1 / 2 godziny lub aż mostek jest miękki.
Zdjąć mostek i lekko ostudzić. Rozdrobnić mostek z dwoma widelcami, a następnie powrócić do mieszaniny sosu; ciepła przez.
Podawać, w razie potrzeby, na gorącym ugotowanym ryżu. Czas przygotowania: 15 minut(S) Czas gotowania: 45 minut(S)