Absolutnie najlepsza wątróbka i cebula
Absolutnie najlepsza wątróbka i cebula może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 461 kalorii, 48g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Mieszanka wątróbki wołowej, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Wątróbka i cebula, Wątróbka wołowa z cebulą, oraz Wątróbka i cebula w sosie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie opłucz plastry wątroby pod zimną wodą i umieść w średniej misce.
Wlać tyle mleka, aby pokryć.
Odstawić przygotowując cebulę. (Lubię chłonąć do godziny lub dwóch-na co masz czas.) Ten krok jest tak ważny w usuwaniu gorzkiego smaku wątroby.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Oddzielić krążki cebuli i podsmażyć na maśle do miękkości.
Usuń cebulę i roztopić pozostałe masło na patelni. Mąkę doprawiamy solą i pieprzem, wkładamy do płytkiego naczynia lub na talerz.
Odcedzić mleko z wątroby, i płaszcz plastry w mieszaninie mąki.
Gdy masło się stopi, podgrzać do średniej wysokości i umieścić na patelni pokryte plastry wątroby. Gotować, aż ładnie i brązowy na dole. Skręcić, i gotować z drugiej strony, aż rumiane.
Dodać cebulę i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować nieco dłużej do smaku. Nasza rodzina woli, aby wątroba ledwo zachowała Różowość w środku, kiedy tniesz, aby sprawdzić. Smacznego!