Abruzzi Swordfish Roll-ups
Abruzzi Swordfish Roll-ups to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, tymianek, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sok z cytryny włożyć do małej, nieaktywnej miseczki.
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, ubijając do zemulgowania. Natkę pietruszki, bazylię, kapary i rozmaryn wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do momentu użycia
Połóż miecznik między arkuszami 2 folii za pomocą młotka do mięsa lub na dnie małej, ciężkiej patelni, lekko Funt ryby, aż będzie około cala grubości.
Przełożyć rybę na talerz, doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek przez 2 do 3 protokół, lub aż cebula jest półprzezroczysta.
Dodaj bułkę tartą i gotować, mieszając, przez 2 do 3 protokół, lub do złotego koloru.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z natką pietruszki, tymiankiem, kaparami i czerwoną papryką. Doprawić solą i czarnym pieprzem i odstawić.
Posypać mieszaninę okruchów chleba na rybę. Przykryj provolone i zwiń każdy kawałek ryby w rolkę. Trzymaj rolki zamknięte wykałaczkami.
W żaroodpornej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu i podsmażyć wałki miecznika, aż ze wszystkich stron będą złociste. Obróć je ostrożnie kleszczami lub drewnianą łyżką.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 4 do 6 minut, aż będą jeszcze wilgotne w środku. Nie przegotować.
Umieść każdą rolkę miecznika na talerzu.
Ubić vinaigrette i łyżką trochę na każdej rolce.
Dekoruj pozostałą bułką tartą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.