A. 1. Okłady Steak House
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 32 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, A. 1. Okłady Steak House mogą być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sos pieprzowy, paprykę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Steak House Snack Mix, Hamburgery Steak House, oraz Steak House Grillowana Polędwica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać sos do steków, cebulę i sos pieprzowy.
Usuń 1/3 szklanki mieszanki sosu stek; odstawić do późniejszego użycia.
Stek z grilla 18 min. lub do średniej doneness (160F), obracając i szczotkowanie od czasu do czasu z pozostałą mieszaniną sosu stek.
Stek pokroić na cienkie paski.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę; gotować i mieszać 3 do 4 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać w reserved mieszanki sosu stek i paski stek. Łyżka mieszanki stek równomiernie na tortille; roll up.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.